Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما و تلویزیون درباره اینکه در انتظار دعوت به سریال "پرستاران" بوده، گفت: خیلی عجیب بود چون خودم پرستار بودم اما به من پیشنهاد نشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مریم کاویانی بازیگر سینما و تلویزیون که او را با بسیاری از کارهای تلویزیون به یاد می‌آوریم؛ او در کار اپیزودی «آسانسور» ایفای نقش کرده و همچنین در سریال «راز ناتمام» که به زندگی شهید باهنر می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این روزها نامِ او را در سریال «بی‌نشان» راما قویدل هم می‌بینیم. او  میهمان بخش پرونده هفته برنامه «سریالیست» بود.

او درباره سریال‌هایی که با کاراکترهای شاخص پرستار ساخته شده صحبت کرد و گفت: این سعادت و افتخار را ندارم که باز هم در بیمارستان در خدمت مردم باشم. همیشه حسرتش را می‌خورم و یاد آن روزها می‌کنم اما دیگر فرصتش نیست. بازیگری خیلی جذاب است، اما پرستاری حال و هوای معنوی خاصی دارد. کادر درمانی و خدمات درمانی این حال و هوا را دارد. نه تنها پرستار تمام افرادی که در خدمات درمانی فعالیت می‌کنند همگی این حسّ معنوی را دارند. کرونا ارزش حضور این عزیزان را در زندگی ما یادآوری کرد. اما این یادآوری قیمت بالایی داشت و سخت بود.

منتظر بودم به سریال «پرستاران» دعوت شوم اما این اتفاق نیفتاد

او در ادامه افزود: اولین سریالی که به این موضوع پرداخت، «پرستاران» بود که در سال 1395 در دو فصل به قلم علیرضا افخمی و با کارگردانی او، شهرام شاه‌حسینی و محمودرضا تخشید ساخته شد. سریال پُربازیگری بود که دوستش داشتم و خیلی دلم می خواست در این سریال حضور داشته باشم. همیشه قلم آقای افخمی را دوست داشتم و همیشه در کارهایشان حضور داشته‌ام و برایم یک معجزه هنری بوده است. اما در این کار سعادت نداشتم و پیشنهادی نشد. خیلی عجیب بود چون خودم پرستار بودم منتظر پیشنهاد بودم، اما این اتفاق نیفتاد. لیندا کیانی، امین زندگانی، فاطمه گودرزی، الناز حبیبی و ... از بازیگران این سریال بودند.

کاویانی بیان کرد: سه سریال داشتیم که در آن نقش پرستار وجود داشت اما به پرستاران نمی‌پرداخت. یکی از این کارها «در حاشیه» است که آن را مرحوم خشایار الوند که فوتش بسیار دردناک بود و امیرمهدی ژوله نوشته است. مهران مدیری کارگردان این سریال بود. قرار بود در سه فصل ساخته شود که دو فصل ساخته می‌شود و فصل سوم ساخته نمی‌شود و متوقف می‌شود. قرار بود شبکه 5 این سریال را پخش کند اما در نوروز 1394 از شبکه سه پخش شد. قرار بود اسم این کار دکتر باشد اما شد اتاق عمل و بعد به «در حاشیه» تبدیل شد و خود کار هم بعد در حاشیه قرار گرفت. 

او در ادامه گفت: سریال «اغما» دیگر کاری بود که در این حوزه به قلم علیرضا افخمی و کارگردانی سیروس مقدم ساخته شد. سریال ماورایی بود و بازی درخشان امین تارخ و حامد کمیلی در این سریال کاملاً حس شده بود. لعیا زنگنه، حامد کمیلی، نفیسه روشن و امین تارخ از بازیگران این کار بودند. متأسفانه در این کار حضور نداشتم. قلم آقای افخمی بود و کارگردانی آقای سیروس مقدم و این‌طور وقت‌ها باید خیلی شانس بیاوری که بتوانی در چنین کاری حضور داشته باشی. البته زمانی که داشتند این سریال را می‌ساختند در سریال «شکرانه» بازی داشتم.

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: دیگر کاری که نقش پرستار در آن حضور داشت، سریالی به کارگردانی حسین مهکام بود که این سریال به نام «کشیک قلب» از شبکه یک سیما پخش شد. رحیم نوروزی، لیندا کیانی، نگین معتضدی و محسن کیایی بازیگران این سریال بودند و محوریت آن با پرستاری نبود اما پرستاران در آن حضور داشتند.

کاویانی یادآور شد: البته ما سریال‌هایی داشته‌ایم که پرستاران در آنها خیلی دیده شده‌اند. «سفر به چذابه» و «کیمیا» از این دست سریال‌ها هستند که عاطفه رضوی در آنها بسیار خوش درخشید. «سفر به چذابه» را دوست داشتم و می‌دیدم. عاطفه رضوی در این کار به دلم نشسته بود و خیلی او را دوست داشتم. سیما تیرانداز در کار «در چشم باد» هم بسیار خوب بازی کرد. این سریال به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی ساخته شده بود.

شانس آوردم که در سریال «دکتر قریب» بازی کردم

او گفت: سریال «دکتر قریب» دومین کاری بود که با صداوسیما کار می‌کردم. اولین نقشی که با صداوسیما قرارداد داشتم «راه شب» داریوش فرهنگ بود که بسیار کار خوبی بود. من در یک اپیزود حضور داشتم که در بیمارستان بوعلی کار را ضبط می‌کردیم. آن طرف ساختمان آقای عیاری مشغول ضبط بود. دستیارشان آقای روزبه سجادی آمده بود سر صحنه و از شانسم من آن شب کار داشتم. من را دید و به آقای عیاری پیشنهاد داد.

بازیگر سریال«او یک فرشته بود» اضافه کرد: در «راه شب» هم که نقش پرستار را داشتم اپیزود بسیار قشنگی درباره پرستاری بود که می‌رود برای نجات جان بیمارش وام می‌گیرد و خودش آن را تقبل می‌کند تا بیمارش را نجات بدهد. بعد از پایان این نقش که 10 شب برایش کار کرده بودم بلافاصله وارد سریال ارزشمند «دکتر قریب» شدم. سال 1382 که در این کار مشغول شدم، تقریباً اواخر سریال بود. در بیمارستان در بخشی که دکتر قریب بستری شده بود پرستار او بودم. قرار بود کار ادامه پیدا کند. اما به خاطر سریال «او یک فرشته بود»، آقای عیاری با هوشی که داشت یک طوری من را در قصه فیلد کرد و نقشم را تمام کرد که سر این کار بروم. 

در «او یک فرشته بود» دیده شدم

کاویانی تأکید کرد: اولین کاری که در آن دیده شدم «او یک فرشته بود» بود. اما قبل از آن سه کار سینمایی و دو سریال داشتم که «او یک فرشته بود» قبل از آنها پخش شد. به جامعه هنری و مردم بزرگوار در این کار معرفی شدم. 

او در واکنش به مجری برنامه که از او می‌خواست در نظرسنجی برنامه مبنی بر بهترین بازیگری که نقش پرستار را بازی کرده، بیان کرد: همه همکارانم در همه کارها خوش درخشیدند و اجازه بدهید به کسی رأی ندهم و ترجیح می‌دهم در مورد این قضیه چیزی نگویم. اگر می‌شد به همه همکارانم رأی بدهم در رأی‌گیری شرکت می‌کردم. از بین خانم‌ها، گودرزی، حاجیان، رسول‌زاده، رضوی و تیرانداز من هم به خودم و هم به بقیه رأی می‌دهم.  خانم حاجیان در «ثریا» فوق‌العاده بود. نمی‌دانم چه بگویم. همه این بازیگران عالی بودند. 

این بازیگر ادامه داد: سریال‌های بعدی کارهای درام و اجتماعی بودند که پرستاران جزو نقش‌های اصلی آنها بودند. «ثریا» به کارگردانی سیروس مقدم از این دست کارهاست که درباره زنی بود 15 سال پیش همسرش را از دست داده بود و برای گذران زندگی‌اش در بیمارستان کار می‌کرد. بازیگران بسیار خوبی در این کار حضور داشتند و قصه جذابی بود. در این سریال اشاره به شغل کاراکتر اصلی می‌شد.

«حلقه سبز» جزو سریال‌های رتبه یک است

وی یادآور شد: «در او یک فرشته بود» هم من رادیولوژیست بودم اما پرداختی به شغل من نشده بود. خودم با اینکه سرکار بودم اما پای سریال «ثریا» نشستم. وقت می‌گذاشتم و می‌دیدم. سریال بی‌نظیر دیگری که جزو سریال‌های رتبه اول از نظر من است؛ «حلقه سبز» با بازی درخشان حمید فرخ‌نژاد و سیما تیرانداز بود که قصه بسیار خاصی داشت. خود آقای حاتمی‌کیا هم نظرش بر این بود که این سریال از بهترین کارهایش است که به افکار و هنرش درباره مفاهیمی چون اخلاق، دین، ازدواج و پیوند توانسته است آنطور که می‌خواهد بپردازد. 

بازیگر سریال«دکتر قریب» بیان کرد: «نجلا» دیگر کاری بود که سال 1399 پخش شد؛ در مورد دختری ایرانی عراقی که پرستار بود. با کارگردان این کار آقای تقیانی‌پور آشنایی نداشتم و در این کار با اسم او آشنا شدم. این سریال در دو فصل بود. قرار بود فصل دومش ساخته شود.

ساخت سریال «اپیدمی» یک نیاز بود

او خاطرنشان کرد: سریال «اپیدمی» با نام «موج اول» کار جدیدی است که در حال پخش از شبکه سه سیما است و یک طوری حمایت و تقدیری از پرستارانی است که در دوران کرونا زحمت و سختی‌هایی متحمل شدند. خیلی برای ساخت چنین سریالی خوشحالم و معتقدم نیاز بود. به نظرم این کار سریال نیست و یک طورهایی مستند است. واقعیتی است که همه ما به طور زنده لمس کردیم. هنرمندان در این واقعیت تلخ هنرنمایی می‌کنند و اتفاقات سخت دوران کرونا را روایت می‌کنند.

کاویانی تأکید کرد: شخصاً دلم می‌خواهد در مورد آتش‌نشان‌ها هم کاری ساخته شود. خیلی از مشاغل باید زحمات‌شان در قالب فیلم و سریال دیده شود که چه مسئولیت‌هایی را بی‌صدا و در سکوت به دوش می‌کشند. سخت‌ترین قسمت را کادر و نیروی خدماتی بیمارستان‌ها انجام می‌دهند. سخت‌ترین بخش کار را آنها انجام می‌دهند و نیاز است از آنها تقدیر شود. خودم تجربه کار را داشته‌ام، درست است کار پزشکی و پرستاری مقدس و سخت است اما خدماتی‌ها درد و رنج‌هایی را تحمل می‌کنند که شاید ما در طبقات کادر درمانی مجبور به تحمل و احساس‌شان نباشیم. 

اولین کنگره ملی شعر شهید سلیمانی روی آنتنِ تلویزیون/ مهرداد ضیایی صدایِ رمان "سقوط" شدلیستِ بازیگران سریال تاریخی تلویزیون/ "گلیدخت" واردِ داستانِ‌ مظفرالدین شاه می‌شودخبرهای جدید از "خوشنام"‌های تلویزیون/ آیا سریال ماه رمضان شبکه یک خواهد شد؟مجلس تکلیفِ تلویزیون را در حوزه فرزندآوری مشخص کردتغییر نامِ یک سریال تلویزیونی به خاطر احترام به زبانِ فارسیچهره متفاوت بیژن بنفشه‌خواه در سریالی تلویزیونی/ "مستوران" با جلوه‌های ویژه خاص به آنتن می‌آید

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی شبکه یک سریال رسانه ملی شبکه یک سریال او یک فرشته نقش پرستار دکتر قریب سریال ها ساخته شد پخش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی

شهریار صیقلانی بازیگر آثاری همچون بانویی از اسلو و سریال احضار و چند اثر نمایشی دیگر از حضور چهره‌های شناخته شده در تولیدات تصویری می‌گوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شهریار صیقلانی که پس از حضور موفق بانویی از اسلو که در تالار حافظ به روی صحنه رفت تجربیات مشابهی را در این ژانر داشته است علاوه بر بازیگری  آثاری همچون «عاشقانه»، «تکراری»، «آتش پنهان» و «معما» را در کارنامه خود دارد و در اثر «منو بشناس» در کنار 39 خواننده دیگر کشور حضور داشت در گفت‌وگو با تسنیم درباره وضعیت کنونی چهره ها و کیفیت آثار گفت: بازیگرانی که دستی بر موسیقی هم دارند در حال حاضر به جای اینکه یک کاراکتر جدیدی از تفکر و احساس خودشان را منتشر کنند، پیرو کارهایی که در جامعه موفق بوده می‌شوند و طبیعتا همه آهنگ‌ها به همین دلیل شبیه هم می‌شود. در نتیجه در موزیک پاپ این اتفاق می‌افتد که ما به جای اینکه صداها و حرف‌های جدید و موسیقی و تنظیم و سبک‌های مختص به کاراکتر هر آرتیستی را بشنویم، همه سعی می‌کند قطعاتی شبیه به قطعه‌ای که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، بسازند و به کاراکتر خواننده و ایجاد یک اثر جدید توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه استانداردهای لازم  رعایت نمی‌شود و همانطور که می‌بینیم صداها در استودیوها به واسطه نرم‌افزارها دستکاری می‌شود و برخی از خواننده‌ها در اجراهای زنده توانایی این را ندارند که قطعات خودشان را بخوانند. متاسفانه این روزها موسیقی در حال رفتن به سمت مصرف‌گرایی است تا به سمت ماندگاری و این اتفاق بسیار بدی است.

صیقلانی درباره حضور خواننده‌ها در جایگاه بازیگر در آثار نمایشی بیان کرد: اگر خواننده بازیگر بتواند هر دو مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، یعنی در بازیگری هم درخشان باشد، اتفاق خیلی خوبی است و نه تنها به سابقه خوانندگی‌اش لطمه نمی‌زند، بلکه باعث پیشرفت و درخشش بیشتر او هم می‌شود. به عنوان نمونه‌های موفق این موضوع در سال گذشته می‌توان به کامران جهانبانی و سینا ساعی اشاره کرد.

وی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش اظهار کرد: چند پیشنهاد بازیگری در تئاتر را در حال بررسی دارم  و برای یک اثر نمایش خانگی در حال ساخت تیتراژ هستیم .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • رفاقت قدیمی‌ با سیروس میمنت باعث بازی‌ام در «نون خ» شد/ در کرمانشاه ۱۰۰۰ نفر تست بازیگری دادند
  • همکاری‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر؛ زوج همیشه جذاب
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند